Obs! Alla priser inklusive moms.   Besök EDCON.SE Webshop. Ergonomi, Datorer på ShopMania   Obs! Alla priser inklusive moms.

Kategorier

Tillverkare

Nyhetsbrev

Läs mer om Salux Skönhetsdukar

Golv och Mattskydd

Det finns inga produkter i kategorin.
Golv och Mattskydd

Skydda dina mattor eller golv med ett plastskydd. Ett stolsunderlägg skyddar effektivt golvet eller mattan från...

Mer

Underkategorier

 • Golvskydd Ecoline-PET

  Ecoline stolsunderlägg skyddar effektivt golvet eller mattan från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Slät antiglidbehandlad baksida för hårda golv. Ecoline stolsunderlägg tillverkas av delvis återvunnen polycarbonatplast.PET Golvskydd är ett miljövänligt alternativ tillverkat av PET-plast och kan återvinnas till 100%. De har en mycket god slitstyrka och god genomskinlighet. Kvalitén och finishen är mycket hög. Baksidan har en gummifilm som gör att golvskyddet ligger still på golvet.

 • Golvskydd Premium

  Premium stolsunderlägg skyddar effektivt golvet från slitage och nedsmutsning. Dessutom högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Stolsunderlägget har slät baksida för hårda golv. Premium stolsunderlägg är tillverkade av återvinningsbar transparent ny vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för minskad halkrisk och hörnen är snyggt rundade.

 • Golvskydd Standard

  Standard stolsunderlägg skyddar effektivt golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Stolsunderläggen har slät baksida för hårda golv och är tillverkade av återvinningsbar transparent ny vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för minskad halkrisk och hörnen är snyggt rundade.

 • Golvskydd Textila

  Högkvalitativt textilt stolsunderlägg med langetterad kant. Hela 5 års garanti mot genomslitage. Klassad enligt EN1307 och godkänd för miljöer med extra kraftigt slitage för högt trafikerade ytor. Städkvalitetsklassad enligt INSTA800 där städbarheten klassas till bästa möjliga betyg 5. Allergikontrollerad av TüV och klassad som lämplig för allergiker.

 • Mattskydd Ecoline

  Ecoline stolsunderlägg skyddar effektivt mattan från slitage och nedsmutsning. Dessutom högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Ecoline stolsunderlägg har piggar på baksidan för mjuka mattor. Ecoline stolsunderlägg är tillverkade av delvis återvunnen polycarbonatplast. Ovansidan är lätt mönstrad för minskad halkrisk och hörnen är snyggt rundade.

 • Mattskydd Premium

  Premium stolsunderlägg skyddar effektivt mattan från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Stolsunderläggen finns med piggar på baksidan för mjuka mattor. Stolsunderläggen är tillverkade av återvinningsbar transparent ny vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för minskad halkrisk och hörnen är snyggt rundade. Tjocklek: 3,9 mm. Fasad kant vilket gör att stolen lätt kan rullas över.

 • Mattskydd Standard

  Standard stolsunderlägg skyddar effektivt mattan från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Stolsunderläggen har piggar på baksidan för mjuka mattor. Standard stolsunderlägg är tillverkade av återvinningsbar transparent ny vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för minskad halkrisk och hörnen är snyggt rundade. Tjocklek: 2,5 mm. Med fasad kant vilket gör att kontorsstolen lätt kan rullas över.

 • StandUp

  Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få ont i fötterna när du står upp på jobbet! ”StandUp!” är en smart ergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna. Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Flytta stolen, gör plats för “StandUp!” - använd ditt ståbord och må bättre!

 • Yoga Sitt Och Stå

  Yoga Sitt och Stå. Ett höj- och sänkbart bord ger möjlighet att variera mellan stående och sittande arbete. En varierad arbetsställning skapar förutsättningar för att förebygga skador och besvär.